Valikko

 


Miksi pestä auto käsipesussa?

Käsipesu on oikein tehtynä hellävaraisempi ja turvallisempi ratkaisu auton maalipinnalle, kuin konepesu. Käsinpesu saattaa olla hetkellisesti kalliimpi kuin konepesu mutta konepesussa maalipinta voi kärsiä ja aiheuttaa maalipintaan ikäviä naarmuja tai hologrammeja. Jolloin autosi arvo saattaa kärsiä. Vaikka autosi olisi aivan puhdas mennessä pesuun, välttämättä edellinen auto ei ollut. Käsinpesussa loppullinen jälki on puhtaampaa kuin konepesussa.

Car Wash Crew*?

Halusimme luoda tälläisen porukan joka tukee toinen toistaan. Eli me annamme ulkopesuihin 50% alennuksen, jos on innokas mainostamaan meitä omassa autossaan. Toisin sanottuna meiltä saa hakea Car Wash Crew-tarran ilmaiseksi. Jos ulkopesun yhteydessä näkyvältä paikkaa löytyy tämä tarra, niin saa kyseisen auton pesusta 50% alennuksen. Helppoa ja iisiä! Tietenkään emme halua pilata kenenkään auton ulkonäköä, joten tarrat on siistejä, sieviä, sekä laaja valikoima värivaihtoehtoja.

(*Tämä tarjous ei koske muihin palveluihin kuin ulkopesuun, ja on voimassa toistaiseksi. 50% alennus tulee normaalihinnoista.)

 

 

Hietoja - Painting & Detailing

Itänurkantie 1, 62800 Vimpeli
miko.maenpaa@hietoja.fi
+358405422875
www.hietoja.fi