Valikko

Sinä joka haet näitä kolmea asiaa ajoneuvosi puhtaanapidolta ja suojalta? Helppous, Kestävyys, Näyttävyys.

Olet löytänyt etsimäsi!

 


 

 

Mihin?

Ceramic PRO Pinnoite on täydellinen pinnoite uuteen autoon jonka arvoa haluat haalia tai päivittäisessä käytössä olevaan autoon joka näkee paljon kilometrejä ja pesuja. Sekä juuri sinulle joka haluat vain helppoutta pesuun. Samalla haluat autosi näyttävän joka pesun jälkeen mahdollisimman pitkään juuri käsitellyltä.

 

Käsittelyt

Maalipinnan käsittelyjä on kaksi erinlaista on 9H+Light 3vuoden-käsittely ja pelkkä Light joka on 1vuoden-käsittely.

Muita pinnotteita on laseille, tekstiileille, nahalle, muoveille ja kumeille, sekä raskaskalustolle

 

 

 

Mikä Ceramic PRO?

PRO on uuden sukupolven autonhoitoa.

Nano Shine LTD kehitti teollisuuden monimuotoisiin tarpeisiin suojapinnoitteen, joka sopii kaikenlaisille pinnoille. Vuonna 2010 Nano Shine LTD alkoi tehdä teollisten tuotteiden rinnalle kuluttajamarkkinoille suunnattua tuotetta, Ceramic PRO -sarjaa. Ceramic PRO menetelmä perustuu keraamisiin molekyyliyhdistelmiin ja nanoteknologiaan.

Ceramic PRO -sarjan 9H-tuotteessa on pysyvä nanokeraaminen pinnoite. Sen ominaisuuksiin kuuluvat korkea kiilto, hydrofobinen pinta, naarmuuntumisen suoja, kemikaalikestävyys, UV-suoja ja korkea lämmönkestävyys jopa 750 asteseen. 9H-pinnoite voidaan poistaa vain hiomalla, esimerkiksi koneellisella kiillotuksella.

Ceramic PRO -sarjan Light on maalipinnan suojapinnoite joka tarjoaa samat edut kuin 9h, mutta ei tee pinnasta samalla tavalla kovaa kuin 9h. Ominaisuuksia ovat korkea kiilto, hydrofobinen efekti, kemikaalikestävyys, UV-suoja, lämmön kestävyys ja anti-graffiti -pinta.

Hydrofobinen ja anti-graffiti -efekti yhdessä tarkoittavat sitä, että pinta pysyy kauemmin puhtaana. Lika ei tartu pintaan helposti. Hydrofobinen efekti hylkii vettä vieden likaa mukanaan.

 

tarkemmat tiedot voit myös lukea http://ceramicpro.fi/ sivuilta.

 


Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjous!

 

Hietoja - Painting & Detailing

Itänurkantie 1, 62800 Vimpeli
miko.maenpaa@hietoja.fi
+358405422875
www.hietoja.fi